Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Visby Logi Vandrarhem

Visby Logi har två vandrarhem som båda ligger centralt i Visby innerstad. Det ena huset är från 1600-talet och ligger 100 meter från Stora Torget. Det andra är från 1700-talet och ligger bara ett stenkast från Adelsgatan och 100 meter från Almedalen.

 

Bo hos oss på Visby Logi Vandrarhem innanför murarna i Visby innerstad.

Visby Logi Vandrarhem har två vandrarhem som båda ligger centralt i Visby innerstad. Ett av husen är från 1600-talet och ligger 100 meter från Stora torget. Det andra huset är från 1700-talet och ligger bara ett stenkast från Adelsgatan och 100 meter från Almedalen.

S:T HANSGATAN
Unikt boende i ett hus från 1600-talet. Vandrarhemmet ligger 100 meter från Stora Torget, Domkyrkan samt ruinerna S:t Lars och Drotten. Havet med strandpromenad och Botaniska trädgården är inom 5 minuters gångväg.

Vi erbjuder 3 dubbelrum, 2 trebäddsrum och 2 dubbelrum i annex med eget pentry och badrum möblerade med sköna sängar, litet bord och karmstolar. Inredningen som går i fräschaste vitt och grått med inslag av mjuka fårskinn och vackra stenar andas underbara Gotland.

Gemensamt kök och matrum med TV, dusch och två toaletter. Stensatt innergård med utemöbler och massor av rosor.


HÄSTGATAN
Boende på Hästgatan mitt i centrala Visby innerstad, ett stenkast från Adelsgatan och hamnen. 

Man delar på kök och två badrum. Vi har även en stor trädgård och en mysig fungerade kakelung för kalla vinterkvällar.

Hästgatan – stora huset
Vi erbjuder just nu två dubbelrum, ett trebäddsrum och två familjerum med en dubbelsäng och två platsbyggda våningssängar. Man delar på kök och två badrum. Vi har även en stor trädgård och en mysig fungerade kakelung för kalla vinterkvällar.

Hästgatan – gårdshus
Vårt gårdshus ligger bredvid det stora huset. Den har tre bäddar och är ett bra alternativ om man vill ha det lite tystare omkring sig. Det finns ingen toalett/dusch eller kök i gårdshuset, för att använda det får man gå in i "huvudhuset".

Hästgatan – stuga
Vi har även en stuga till uthyrning, där man har tillgång till en mysig uteplats. Det finns ett mindre kök med stolar och bord, badrum med dusch och hall med garderob och spiraltrappa som leder upp till sovloftet med fyra sängar.

Läs utförligare beskrivning på vår hemsida.

Logotype