Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

GAW-biljetter-2-580.jpg

Vinn biljetter till Art-safari!

Under Gotland Art Week anordnas tre Art-safaris, guidade bussturer till spännande konstnärer, gallerier och konsthantverkare runtom på ön. Tävla med oss om biljetter!

24-26 augusti anordnar Gotland Art Week guidade bussturer med besök hos några av Gotlands spännande konstnärer och konsthantverkare. 24 augusti går turen söderut med besök på Körsbärsgården och hos konstnärerna Elena Berg Österdahl, Rolf Sinnemark och Peter Lindberg. 25 augusti är det dags för norrturen som går till Gotlands Lampfabrik och till Siri Iversen-Ejve, Stina Lindholm och Barbro Sandell. Den avslutande turen 26 augusti går österut till glasstudion Big Pink, Roma Kungsgård och konstsmeden Niko Caspers. Alla turer utgår från Visby. Söder- och norrturen är heldagsutflykter medan österturen sker under en eftermiddag.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla om biljetter till turerna är att svara på frågorna nedan. Tre personer vinner två biljetter var till önskad tur (värde 395-495 kronor per biljett).

Fråga 1
Vilket år genomfördes Gotland Art Week för första gången?
1. 2014
X. 2015
2. 2016

Fråga 2
Vem skulle du vilja ta med dig på Art-safari? Motivera med ett par ord.

Mejla dina svar till tavling@gotland.net senast den 17 augusti. OBS! Glöm inte att ange din adress samt vilken av de tre turerna du helst skulle vilja vinna biljetter till! Mer om turerna finns att läsa på http://www.gotlandartweek.se/. Vinnarna presenteras på Gotland.net den 18 augusti.

  • Publicerad 2017-08-09, 12:03

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.