Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Roma-klosterruin-580.jpg

Tävla om biljetter till "En vintersaga" på Romateatern!

"En tragedi om att leva lycklig i alla sina dagar". Så beskriver Romateatern årets uppsättning av Shakespeare i den vackra klosterruinen vid Roma kungsgård. Tävla med oss om biljetter för hela familjen!

Den 27 juni är det premiär i Roma för "En vintersaga", en romantisk komedi av William Shakespeare som inbjuder till både skratt och tårar. En vintersaga innehåller allt man kan förvänta sig av en saga. Kungar, drottningar, prinsar och prinsessor. Hjältar, hjältinnor och vilddjur. Bortbytingar, skatter och spådomar. Herdar, herdinnor, fårskallar – och en riktigt rävaktig typ.

Nu har du chansen att vinna biljetter för hela familjen eller kompisgänget till föreställningen 7 juli. Tre vinnare får fyra biljetter var, och dessutom ingår fika och ett möte med några av årets skådespelare i vinsten! Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att svara på följande frågor:

1. Vem spelar Leontes i "En vintersaga" på Romateatern?
2. Vilka skulle du vilja bjuda med dig på teatern? Motivera med några få ord.

Mejla ditt svar till tavling@gotland.net  senast den 2 juli. Skriv namn, adress och telefonnummer i mejlet. Vinnarna presenteras på Gotland.net den 3 juli.

  • Publicerad 2017-06-20, 09:12

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.