Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Tävlingsbild-580.jpg

Dela din sommarbild - vinn en iPhone SE!

Har du tagit en fin sommarbild från Gotland? Var med i Gotland.nets Instagramtävling och vinn en iPhone SE till ett värde av cirka 3 500 kronor från Elgiganten i Visby.

Förra året fick vi in omkring 2600 tävlingsbidrag i vår Instagramtävling med sommarbilder från Gotland. Nu är det dags igen när Gotland.net drar igång sommarens roligaste tävling!

Hur ser din finaste sommarbild från Gotland ut? Ett vallmofält, morfar vid grillen, en färgsprakande solnedgång eller barnen på studsmattan? Ta en bild av ditt bästa sommarögonblick på Gotland!

Så här tävlar du:
Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen om en iPhone SE är att följa Visitgotland på Instagram och tagga din sommarbild med #gotlandimitthjärta och  #visitgotland. Du får skicka in hur många bilder du vill, men de måste vara tagna den här sommaren! (Här hittar du till Visitgotland på Instagram).

Tävlingen börjar den 21 juni och pågår till och med 27 augusti. En jury utser en vinnare som presenteras på Gotland.net under vecka 35.

Vinnaren kontaktas därefter av Gotland.net via Instagram. Vi förbehåller oss rätten att använda tävlande bilder i anslutning till artiklar om tävlingen. 
(Tänk på att ditt Instagramkonto måste ha öppen profil under vecka 35).

Lycka till och glad sommar!

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.