Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Surflogiet Kafét

Precis vid vattenbrynet hittar du Surflogiets ekologiska kafé. Här skapar vi tillsammans med Gotländska ekologiska bönder & producenter matkultur för en bra dag på stranden.


Dessutom har vi ett brett öl sortiment från lokala bryggerier runt om på ön. Men kanske är det trots allt minnet från de magiska solnedgångarna i havet som du aldrig kommer glömma.

Resan började med de två vännernas starka längtan till en sommar på Gotland och Tofta Strand.

Ebba & Klara kom till ön vid ung ålder, med drömmen om ett eget ställe vid havet. Med sig hade de ett starkt intresse för vällagad ekologisk mat i ryggsäcken och här började historien om Surflogiets kafé sin resa.
 
Det tjejerna inte visste då var att de i själva verket lade grunden för en legendarisk mötesplats där de gotländska rötterna växer sig starkare för varje sommar.

Mycket har hänt sedan starten men en sak förändras aldrig. Det oförglömliga och färgsprakande skådespelet vid solnedgångarna över Östersjöns glittrande hav

Kafét är öppet varje dag under hela sommaren 30 juni - 20 augusti mellan 11.30 – 22.00. Käka ute, inne (vid dåligt väder) eller beställ en takeaway. Vi har öl och vinrättigheter.

 

Logotype
Våra kontaktuppgifter & öppettider
  • Telefon: 0498-29 79 55
  • Besöksadress
  • Eskelhem Toftavägen 374
  • 622 66 Gotlands Tofta