Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Sudersand Resort Fårö

Fårös största semesteranläggning ligger endast ett stenkast från en av världens finaste stränder. Här kan du bo i stugor, parhus, strandvillor, hotell, vandrarhem eller bo på någon av våra campingplatser.

 

På vårt område finns pool, relaxbastu, badtunnor, äventyrsgolf, lekplats, gym och stenugnsbageri. Utanför anläggningen, på Sudersand, finns också ett varierat utbud av restauranger, caféer & mataffär.

Sudersand Resort består av Stugbyn, Strandcampingen och Strandskogens Camping.

I stugbyn kan du välja mellan olika typer av hus och stugor. Där finns allt från trivsamma familjestugor till toppmoderna strandvillor på 110 kvm med strandutsikt. De flesta kan bokas veckovis under sommarsäsongen, men det finns även möjligheter för kortare vistelser. Dessutom har vi ett nyrenoverat, fräscht hotell och ett klassiskt boende i rum i nyrenoverat vandrarhem.

Vi har även ett stort campingområde för tält, husvagnar och husbilar så nära stranden du kan komma på Sudersands Strandcamping. Det finns ytterligare ett campingområde, Strandskogens Camping, där husbilar och husvagnar är välkomna. Dessa campingar erbjuder också campingstugor med både enklare och mer modern standard.

Här finns boende för alla smaker och plånböcker.
Välkomna till oss på Fårö!

Översiktskarta över Sudersand Resort

 

 

Logotype