Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Lärbro/Grannen STF Vandrarhem

Lärbro/Grannen STF Vandrarhem ligger i ett skönt skogsområde cirka 700 meter norr om Lärbro. Här finns bland annat fotbollsplan och tennisbanor, eget hälsocenter med gym och en restaurang med fullständiga rättigheter.

 

STF vandrarhem Grannen har 34 rum, dubbelrum (nästan inget med våningsäng) och familjerum i tre olika hus. Ett hus är reserverat för er som reser med sällskapsdjur.

I alla hus finns kök, dusch, toalett och tv. Rummen kan hyras från endast bädd till bäddat och klart med helpension och städning. I 5-bäddsrummen finns TV och DVD. Receptionen ligger i vår friskvårdsanläggning Helheten.

Helheten, som är ett av Gotlands största gym, ingår i anläggningen. Här finns bastu, solarium, frisör, fotvård, massage och naprapat och sportfiskebutik

Lärbro ligger centralt på norra Gotland och är en god utgångspunkt för gotlands-semestern. Härifrån är det nära till det mesta av öns bästa. Det är 15 km till Fårö, 8 km till Slite, 30 km till Lummelunda och 35 km till Visby. Motorbanan Gotland Ring ligger 6 km från vandrarhemmet.

Vi är en del av Svenska turistföreningen som har 320 vandrarhem i Sverige. STF är i sin tur medlem i Hostel international med över 5000 vandrarhem.

Bo hos oss och utnyttja tiden väl. Nära till det mesta av Gotlands bästa.

Läs utförligare beskrivning på vår hemsida.

Logotype