Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Smakrike

Konferera i härlig miljö!

Upplev lugnet i Ljugarn, en plats att mötas och njuta men också arbeta effektivt. Kreativiteten föds när vi får varva ner och lugnet lägger sig. Lusten att skapa och lösa problem föds när vi får släppa stressen för en stund och njuta av omgivningen. Detta i kombination med kulinarisk mat tror vi är ett recept på framgång.

 

Konferenslokal
Konferenslokalen är en rymlig yta på 60 m2 i direkt anslutning till Bistro och vår glasveranda som går att nyttja året runt. Ni har hela Smakrike för er själva och ni kan i lugn och ro konferera utan störningsmoment för att kunna hålla full fokus på era arbetsuppgifter. Frukt och vatten finns att tillgå i lokalen under hela konferensen.


Måltider
Lunch och middag serveras på vår glasveranda alternativt i vårt växthus. Till måltiderna serveras alkoholfria drycker. Hotellfrukost samt för- och eftermiddagsfika med kaffe/te och fikabröd eller matiga mackor serveras i Bistron i direkt anslutning till konferenslokalen. Fika kan ni även få serverat direkt i konferenslokalen om så
önskas. Öl, vin och övriga alkoholhaltiga drycker finns att tillgå vid förfrågan. Vi är ett fullt utrustade för att ni ska få en lyckad konferens. Utöver detta så erbjuder vi även en del aktiviteter. Tryffelsafari (höstsäsong), Matlagningskurs, Chokladtillverkning, Rom & Chokladprovning, Ölprovning, Kreativa- & Teambildande övningar.

Logi
Övernattning för konferensdeltagarna sker i Smakrikes fullt utrustade dubbelrum beläget i anslutande hotellvåning. Alla rum har eget badrum med toalett, dusch/badkar, TV och klockradio. Logi för Kursledare sker i vår rymliga Svit som även är utrustad med sittgrupp, massagebadkar och braskamin. Är ni fler än 12 personer så kan vi ordna boende i ett närliggande hotell, självklart äter ni frukost tillsammans här på Smakrike.

 

Kontakta oss gärna för mer infomation om hur vi kan hjälpa er till en lyckad konferens!

 

 

Logotype
Våra kontaktuppgifter & öppettider
  • Postadress:
  • Claudelins väg 1
  • Ljugarn
  • Telefon: 0498-49 33 71
  • Besöksadress
  • Claudelins väg 1
  • Ljugarn