Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Här öppnar de ny butik i Slite

Snart öppnar inredningsbutiken Gotländskt lantliv i helt nya lokaler i Slite.

Inredningsbutiken Gotländskt lantliv, som hittills funnits på gården Treigards i Tingstäde, öppnar under februari upp i nya lokaler på Storgatan 84 i Slite. Det är Mirella Eklund och Johanna Boström Stone som driver butiken. I lokalen, som ligger mitt emot Coop i Slite, har det tidigare varit bland annat blomsteraffär.

– Vi tycker mycket om norra Gotland och vi tycker otroligt mycket om Slite båda två. Nu blir det både en butik och ateljé, där vi också kan jobba med egna saker, säger Johanna Boström Stone, som delar sin tid mellan Stockholm och huset i Stenkyrka.

På gården i Tingstäde har hon och Mirella Eklund tidigare haft butiken med kafé samt skaparverkstad och kurser på lantlivstemat. Just nu pågår arbetet för fullt med att flytta över inventarierna till den nya lokalen i Slite. Där väljer man att skippa kaféverksamheten och ska fokusera på att sälja inredning med en lantlig touch.

– Det är fortfarande inredning och tanken är att det ska bli större fokus på gotländska hantverkare i utbudet, säger Johanna Boström Stone.

Vid Treigards i Tingstäde blir det som det ser ut nu ingen öppen verksamhet kvar.

  • Av: Dennis Pettersson
  • Publicerad 2018-01-08, 13:26

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons
Annons