Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Langhammar-580.jpg

Vad kan man se och göra på Gotland?

När resan och boendet är bokat återstår det roligaste: att planera in vad man vill se och göra under sin Gotlandsvistelse. Här tipsar vi om hur du kan vaska fram just dina guldkorn!

Vårt bästa tips när du ska planera din semester stavas "Min guide". Vid alla evenemang, besöksmål, stränder och företag du kan läsa om på Gotland.net hittar du den här knappen:
När du hittar något du gillar, tex en plats du vill komma ihåg att besöka, en restaurang du vill äta på eller ett evenemang du inte vill missa trycker du på knappen och lägger till informationen i din egen guide, som du sedan kan spara som pdf eller skriva ut och ta med dig på din resa.
Här kan du läsa mer om hur du skapar din personliga resebroschyr

Nog om det tekniska. På Gotland finns massor att se, göra och upptäcka. Att ge specifika tips på vad man inte bör missa är svårt eftersom vi alla har olika intressen. Börja gärna med att bläddra bland våra Besöksmål. Där hittar du vackra naturområden, museer, fiskelägen med mera som alla är värda ett besök.

Är det bad du är ute efter så kan vår Badguide vara till hjälp. Där kan du läsa om över 50 stränder, kalkbrott och insjöbad spridda över hela ön.

I Evenemangskalendern hittar du allt som är på gång på ön, från konserter och teaterföreställningar till guidningar, marknader och utställningar. Kalendern fylls på varje dag, så kika gärna in ofta!

  • Senast ändrad 2015-02-05, 13:16

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Annons
Annons
Annons
Annons