Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Kallis-580.jpg

NRJ sänder live från Visby i sommar

NRJ kommer under sex veckor att sända från Visby i sommar. "Vill vara en del av den fantastiska sommarstaden".

Texten kommer från Helagotland.se.

Nu är det klart att radiokanalen NRJ under sex veckor kommer att sända live från Visby. NRJ kommer under eftermiddagarna, under vecka 26 till 31, att sända direkt från Kallisområdet och ha med olika gäster och artister. Tanken är att även intervjua personer som finns runt på Gotland.

– Vi kommer till Visby och Gotland för att få vara en del av livet där allt händer och vara en del av den fantastiska sommarstaden som Visby är, säger Mark Iglesias, brand manager vid NRJ.

Han säger att de aldrig tidigare gjort en liknande satsning under sommaren.

– Det har aldrig tidigare gjorts någonstans i Sverige. Vanligtvis gör vi sådana här kampanjer under fyra veckor, och åker runt i landet. Nu positionerar vi oss på en och samma plats där eventen avlöser varandra. Vi ser framemot att få bli en del av den vackra staden, säger han.

Varför har ni valt Gotland?

– Vi har valt Gotland för att det är Sveriges riviera. Det är där allting kommer att hända under sommaren, dessutom vill vi locka svenskar och utländska besökare till att uppleva denna fantastiska ö, säger Mark Iglesias.

Radiokanalen kommer bland annat även att arrangera en spelning under midsommardagen och en större spelning under Almedalsveckan. Båda spelningarna kommer att äga rum på Kallis.

– Vi kommer att vara en del av strandlivet där och köra olika aktiviteter på plats. Det är ännu inte klart vilka artister det blir på midsommardagen, under Almedalsveckan kommer det vara en större artist som uppträder. Men jag kan ännu inte gå ut med något om artisterna, säger Mark Iglesias.

  • Av: Simon Frid/Helagotland.se
  • Publicerad 2017-05-05, 12:01

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons
Annons