Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Stevie-580.jpg

Musikaliska stjärnor till Bergmanveckan

Stevie Jackson, gitarrist och låtskrivare i skotska Belle & Sebastian, kommer att ge en intim konsert på Fårö under Bergmanveckan.

Bergmanveckan på Fårö handlar inte bara om film, här bjuds också på en hel del musik. Sedan tidigare är det klart att Mattias Alkberg kommer att ge en solokonsert under veckan, och nu kan Belle & Sebastians gitarrist och låtskrivare Stevie Jackson och svenska indiepoparen Jens Lekman läggas till artistlistan.

– Det här är verkligen pricken över i:et och det är helt magiskt att vi kan locka dessa två fantastiska musiker till Bergmanveckan på Fårö. Stevie kommer bjuda på en intim konsert där alla Belle & Sebastian-fans kommer känna sig som hemma och Jens är ett av Sveriges största indiepop-namn, säger festivalchefen Helen Beltrame-Linné i ett pressmeddelande.

Endast 100 biljetter kommer att säljas till respektive konsert. Mattias Alkberg spelar i Fårö bygdegård 27 juni, Jens Lekman spelar på Bergmancenter 28 juni och Stevie Jackson spelar på Kutens bensin 30 juni.

Läs mer:
Tunga namn till Bergmanveckan
Tomas Alfredson kommer till Bergmanveckan

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons
Annons