Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Magnus-uggla-580.jpg
Bild: Ellinor Koda

Magnus Uggla ger konsert på Fårö

Nu är det klart att en av Sveriges mest folkkära artister ska spela på Fårö i sommar. "Jag kunde inte tacka nej till honom när jag fick frågan".

Texten kommer från Helagotland.se.

Magnus Nygren, som arrangerar spelningarna på Stora Gåsemora, har nu gjort klart med en femte artist till Fårö i sommar. Tidigare år har man enbart kört fyra spelningar – men under sommaren 2017 blir det alltså fem spelningar. Den femte personen som kommer att spela är Magnus Uggla.

– Jag ser fram emot den här spelningen själv. Det är otroligt många hitlåtar som Magnus Uggla gjort under åren. Det blir ingen utfyllnad, utan bara "greatest hits"-låtar, säger Magnus Nygren.

Är det någon särskild låt som du själv hoppas att han spelar?

– Låten "Jag och min far" går ju rakt in i hjärtat. Men sedan är jag så gammal att jag gillar de gamla låtarna väldigt mycket också. Så jag hoppas kan kör en låt som "Sommartid", säger Magnus Nygren.

Han säger att det känns speciellt att kunna ha fem artister på Stora Gåsemora i sommar.

– Det är jäkligt mycket folk den veckan och jag hoppas att människor är sugna på att gå på Magnus Uggla. Jag fick möjligheten att ta in honom och jag kunde inte tacka nej när jag fick frågan, säger Magnus Nygren.

Spelningen kommer att äga rum 28 juli.

  • Av: Simon Frid/Helagotland.se
  • Publicerad 2017-05-18, 09:30

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons
Annons