Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Munken juletid ny.jpg
Bild: Pressbild Munkkällaren

Juldagar med party och möten med vänner

Under juldagarna är chansen stor att möta vänner och bekanta runt om i Visby på alla hemvändarfester och julpartyn som anordnas. Vi hjälper dig att hålla kolla på var du ska gå.

Om du känner dig proppmätt efter all julmat och kanske less på släkten så bjuder juldagarna på mängder med tillfällen till att skaka ner julmaten och träffa vänner. Du som är lite äldre kan börja redan den 22 december genom att dansa loss till musik från 1970-,1980-, och 1990-tal på Munkkällaren som har Crazy friday för partysugna 35-åringar och uppåt. På juldagen spelar Kevin O'Sullivan på Black sheep arms vilka håller öppet alla dagar under jul, utom på julafton.

På juldagen arrangerar både Munkkällaren och Wisby strand stora hemvändarfester med fullt tryck på dansgolven. På Munkkällaren finns tre dansgolv för alla musiksmaker: Stora dansgolvet bjuder på populärmusik från idag, på det så kallade Schlagergolvet blir det gamla och nya schlagers och i Vinylbaren bjuds det på hits från allt från 1970-talet och framåt i alla musikriktningar, från soul och disco till hårdrock. Munkkällaren håller fortsatt öppet under julen med flera nattklubbskvällar, bland annat på Annandagen och den 29-31 december.

På Wisby strand arrangeras för nionde året i rad den stora Juldagsfesten med två dansgolv, men även en "pulserande rockbar i loungen". På huvudscenen spelar Lucky Luke och i loungebarem spelar Eckys-Corner med Erik Karlsson och vänner.

På Joda bar arrangeras för näst sista gången Ho ho la la då hemmavarande och hemvändande gotlänningar ges tillfälle att träffas på en julfest som går i välgörenhetens tecken. Festen, där valfri inträdesavgift går till Läkare utan gränser, sker två dagar innan julafton, det vill säga den 22 december. På scenen spelar i sedvanlig ordning The holy homecoming harmony band och det blir även musikquiz och vad som beskrivs som ett "maxat dansgolv".

Väl mött i julens festvimmel!

  • Av: Eva HC Nyström
  • Publicerad 2017-12-11, 12:44

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons
Annons