Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Stelor-artister-2017.jpg
Daniel Lemma, Eric Gadd (foto: Morgan Norman), Tomas Andersson Wij (foto: Jimmy Backius), Marit Bergman och Frida Hyvönen (foto Elin Berge) är några av artisterna som spelar på Stelor i sommar.

Fullspäckat sommarschema på Stelor

Eric Gadd, Daniel Lemma och Marit Bergman är bara tre i den rad artister som i sommar spelar i ladan vid Stelor i Västergarn.

För några år sedan fick Gotland en ny intim konsertlokal i ladan vid restaurangen och hotellet Stelor i Västergarn. Även i sommar kommer det här att bjudas på ett gediget konsertprogram. Först ut är Eric Gadd, som ger en akustisk spelning 13 juli. Han följs 19 juli av Daniel Lemma, som spelade på Stelor även förra sommaren.

– Förra året var en helt magisk konsert och vi är glada att än en gång hälsa Daniel med musiker till vår lada, säger My Wrethagen på Stelor i ett pressmeddelande.

Återkommer gör även Sons of Bourbon som spelar både på ett countrypartaj tillsammans med Green Line Travelers 20 juli och på några av de grillkvällar som arrangeras på Stelor på söndagskvällarna i juli och augusti.

Sommarspelningarna fortsätter med Marit Bergman 26 juli.

– Det är första gången hon besöker oss på Stelor och vi längtar!, säger My Wrethagen.

Kärt återseende blir det 1-2 augusti när Thomas Andersson Wij återvänder till Stelor tillsammans med Sofia Karlsson. De följs 5 augusti av Frida Hyvönen, och sommaren avslutas 18 augusti med den vokala powertrion Solala.

 

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons
Annons