Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Louise-hoffsten-580.jpg
Bild: Pär Wickholm

En konsert fylld av närhet och musik

Den 19 och 20 maj gästas anläggningen Fröjel resort och spa av Louise Hoffsten som återvänder för nya Gotlandsspelningar.

– Louise spelade hos oss förra året och det blev en riktig succé så därför är det roligt att hon vill komma tillbaka, säger Alf Birkeland som driver året-runt-anläggningen i Fröjel tillsammans med Anki Ahnén.

De två spelningarna kommer att ske på en liten scen som är placerad i mitten med tre publikrader runt artisten, med plats för totalt 120 personer.

– Det gör att det blir intimt både för artisten och publiken. Man får ögonkontakt med den som spelar och man kommer nära, säger Alf Birkeland.

Han är glad över att den välkända bluessångerskan och låtskrivaren återvänder tillsammans med sin gitarrist även i år för ytterligare spelningar på Gotland. Louise Hoffsten har under senare år medverkat i flera tv-program, bland annat Körslaget, och har emottagit flera musikaliska utmärkelser. Hon har gett ut ett tjugotal plattor, den senaste ”L” kom ut 2015.

– Vi är glada att Louise hade tid i sitt konsertprogram och kunde ”sticka emellan” med en spelning just den här helgen och att hon säger att hon trivs här på Gotland, säger en påtagligt nöjd Alf Birkeland.

  • Av: Eva HC Nyström/Gotland Just Nu
  • Publicerad 2017-05-12, 09:55

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons
Annons