Logga in

Logga in
Annons

Klicka här för väderprognos Gotland

Pinchos

Tapas från hela världen lagade med riktigt bra råvaror, kryddade med cirkus och spetsade med en app. Välkommen till Pinchos - världens första apprestaurang! Vi har öppet året runt.


Ingen gillar allt, men alla gillar något. Därför har vi skapat en meny med rätter av alla dess slag från hela världens kök. Hos oss hittar du allt från spanska quesadillas till japansk sashimi, ungersk plankstek och fransk crème brûlée.

För att öka valmöjligheterna serveras våra rätter i tapasformat - praktiskt och rätt gulligt! De tillagas med riktigt schyssta råvaror, håller riktigt schyssta priser och går att matcha i oändlighet. Målet är helt enkelt att kunna erbjuda alla något - oavsett tycke och smak, livsstil och storlek på plånboken.

Sedan den första Pinchosrestaurangen öppnade i Sverige 2012 har Pinchos varit Sveriges första och enda app-restaurang. Hos oss sköter du helt enkelt bordsbokning, menysurfing och beställning via en app i din egen mobiltelefon. Nu kan du även betala notan med appen och samtidigt samla bonuspoäng i vårt bonussystem. Appen finns tillgänglig för iPhone i App Store och Android i Google Play.

ÖPPETTIDER:
Onsdag - Söndag: 16.00 - sent
(köket stänger 22)

Logotype