Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Pensionat Grå Gåsen

Grå Gåsen i Burgsvik, ett vackert pensionat som tar emot boende- och konferensgäster året om. Här kan du välja att bo i den stora vitkalkade huvudbyggnaden eller vid poolkanten i trädgården.

Pensionat Grå Gåsen är inrymt i en vacker patriciervilla med italiensk stil från 1850. Här förenas den vackra anrika miljön med varsamt renoverade rum av hög standard. Vi erbjuder våra gäster ett pensionat där man kan njuta av friden i kombination med god mat och vackra omgivningar.

Vi har 12 dubbelrum av varierande storlek, alla med egen toalett och dusch. 8 av rummen finns i huvudbyggnaden, de andra 4 finns i vårt annex. I de gemensamma sällskapsutrymmena finns en stilig matsal och några mindre sällskapsrum.

Du väljer hur du vill bo, rum med frukost eller pensionatsboende med helpension. Vi har 8 rum inne i stora huvudbyggnaden, och 4 rum i vårt annex precis bredvid utomhuspoolen. Alla rum är dubbelrum och har egen dusch och toalett. De allra flesta har även egen balkong/altan eller uteplats.

Den anrika atmosfären i huvudbyggnaden har rum i olika stil, både med husets jugendsjäl och med mer moderna inslag. Några av rummen är så pass stora att de lätt rymmer några extrasängar till barnen, och ett av rummen har ett litet enskilt sovrum för barnen/tonåringarna.

För barnen...

Vi har givetvis pyssel- och leksaker för barnen, barnböcker, barnfilmer och en liten lekplats i trädgården.

För utflykten...

Vi har ett antal cyklar som vi lånar ut till våra gäster, barnstolar, hjälmar, cykelkorgar och utflyktsfiltar finns också, såklart! Vi hjälper er gärna med utflyktskorgen för dagen, oavsett om ni ska färdas med bil eller cykla.

Mat & pub

Inne i pensionatet erbjuds helpension i samband med boendet, och på söndagar under höst, vinter, vår håller vi öppet för söndagsmiddagar.

Under sommarsäsongen är Restaurang Gåsens Lada öppet!

Vi har också en pub, Pub Gäss!

Logotype
Våra kontaktuppgifter & öppettider
  • Telefon: 0498-498 490
  • Mobil: 070-588 39 61
  • Besöksadress
  • Hoburgsvägen 3
  • 62335 Burgsvik