Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

PA-kompaniet

Välkommen till PA Kompaniet i Visby!

Vi hyr ut, säljer och installerar ljud, ljus, bild och scenutrustning till konserter, konferenser, events, fester och bröllop, helt enkelt till alla tänkbara situationer där det finns behov av tekniska tjänster och lösningar.

PA-Kompaniet AB hittar du på Gotland, men vi har vår arbetsplats över hela landet. Vi genomför runt 600-800 uppdrag per år. Allt från scenljud och ljudinstallationer, till bröllop och revyer. Från konserter till konferenser, från bullerbegränsning till komplicerade akustiklösningar. Vår bredd och långa erfarenhet gör att vi klarar de mest varierade projekt. Vi jobbar över hela Sverige, för såväl privatpersoner som stora multinationella företag. Vi klarar helheten.

Bakgrund
Företaget grundades 1987 av Stefan Olsson, Micke Lyander och Hasse Wessman. I dag drivs rörelsen av Stefan Olsson. Namnet då? PA står för ”Public Address” i ljud- och tekniksammanhang. Det är vad vi gör: ser till att du når ut. Ända fram.

Vi finns i Träkumla, Visby, på Gotland. Du når oss enklast måndag till fredag mellan 09.00 och 17.00 på telefon, 0498-21 30 30 (vxl). eller gärna mail: info@pa-kompaniet.se. Övrig tid nås vi på mobil, 0705-21 30 30.

Kontakta oss gärna för mer information!

 

 

Logotype