Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Mulde Gård

På Mulde Gård finns arkitektritade, handikappvänliga hus och fritidsvåningar med hög standard att hyra året om. Husen är naturskönt belägna, omgärdade av vackra fågelrika dammar, skog och strandängar.


Mulde Gård ligger i Fröjel, 35 km söder om Visby på öns västra sida, ca 3 km söder om Klintehamn där finns tillgång till det mesta vad gäller affärer och samhällsservice. Inom några kilometer finns det fina badmöjligheter för hela familjen. Gustavs, Sandhamn, Brime, Djupvik och Valvle bjuder på fantastiska stränder. Långpromenader längst havet, löprundor på skogs- och grusvägar, långgrunda stränder och pittoreska fiskelägen. Allt bara ett stenkast bort.

Gården är naturskönt belägen, omgärdad av vackra fågelrika dammar, skog och strandängar. Här bedrivs kräftodling och skogsbruk. På området finns ett hjorthägn där en flock dovhjortar lever. Här finns fasaner, en tryffelodling, och ymnig variationsrik växtlighet. Omgivningarna erbjuder rika möjligheter till nära naturupplevelser: strandpromenader, strövtåg i en gammal kulturbygd, ornitologiska och botaniska observationer m.m. Här finns mycket att se och havet är aldrig långt borta.

Mulde Gård som byggdes 1993/94 består av nio arkitektritade, handikappvänliga fristående hus samt fyra fritidsvåningar. Husen och fritidsvåningarna håller hög standard och har fyra ordinarie sängplatser samt extrabädd i bäddsoffa.


FRISTÅENDE HUS
De fristående husen har en boyta på 43 kvm och består av ett kombinerat rum/kök samt ett eller två sovrum. Öppen spis inne och kombinerad öppen spis/grill på uteplatsen. De är utrustade med dusch, WC, golvvärme, spishäll, mikrovågsugn, kyl med frysfack, kabel-tv och radio. Här finns fyra ordinarie bäddar och en extrabädd i bäddsoffa.

FRITIDSVÅNINGAR
Fritidsvåningarna har egen entré på balkong med utemöbler och grill. De har en boyta på 56 kvm och består av ett kombinerat rum/kök/sovloft samt ett sovrum. De är utrustade med dusch, WC, centralvärme, spishäll, mikrovågsugn, kyl med frysfack, kabel-tv och radio. Här finns fyra ordinarie bäddar och två extrabäddar i bäddsoffa.

ÖVRIG INFORMATION
Tillgång till tvättstuga finns mot avgift. Husdjur får medtagas i två stugor och en fritidsvåning. Handikappvänligt boende i de fristående husen. Dock ej handikappanpassade. Naturligtvis är alla våra inomhusmiljöer rökfria.  

Logotype
Våra kontaktuppgifter & öppettider
  • Mobil: Tova Hallgren: 070-371 49 84, Morgan Hallgren: 070-563 40 47
  • Besöksadress
  • Fröjel Mulde
  • 623 55 Klintehamn