Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Mallas Stenstugu - B&B i Endre

Fräscht B&B med ekologisk profil en dryg mil öster om Visby. Mallas Stenstugu håller öppet sommartid och har 9 rum. Rum med hotellstandard, samt enklare boende med delat badrum. KRAV-certifierad frukostbuffé ingår alltid, liksom slutstädning!

 

Öppet från midsommar till mitten av augusti
På Mallas Stenstugu står en bäddad säng och väntar på dig, handdukar finns på plats och frukost ingår alltid, liksom slutstädning. Hela anläggningen restaurerades och byggdes om 2010. Boendet är uppdelat på två byggnader: Rum med eget badrum i Gamla Skolan och rum med delat badrum i Lilla Lägenheten. Den KRAV-certifierade frukostbuffén serveras i det stora växthuset som stod klart 2015. Växthuset är även tillgängligt dygnet runt för våra gäster.

Gamla Skolan
Fyra dubbelrum, ett 3-bäddsrum samt ett 4-bäddsrum.
Den gamla lantmannaskolan, som tidigare också varit mejeri, är en vitputsad kalkstenslänga som hyser sex nyinredda rum med hög standard. Alla rum i skolan har egen ingång i markplan, golvvärme, helkaklat badrum och pentry med micro, kyl och vattenkokare (inga kokplattor). Rummen har TV med DVD-spelare, uttag för internet och WiFi.

Lilla Lägenheten
Tre dubbelrum.
Stora huset är en pampig kalkstensbyggnad från 1800-talet med gul puts. I huvudbyggnaden finns en mindre lägenhet med utblick mot den gotländska landsbygden. Där finns tre gästrum som har tillgång till ett gemensamt kök och delar ett nyrenoverat badrum. WiFi finns.

Välkomna önskar Jenny och Hans
med personal

Logotype
Våra kontaktuppgifter & öppettider
  • Mobil: 073-676 3615, 070-580 3524
  • Besöksadress
  • Endre Stenstugu 424
  • 62177 Visby