Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Lickershamns Semesterby

Semesterby och camping nära stranden och härliga strövområden. Under sommaren finns det restaurang, kiosk, minigolf och fiskaffär i hamnen ca 500 m från stugbyn. Tillgång till pool.

Välkommen till Lickerhamns Semesterby, endast 3 mil norr om Visby! Lickershamns Semesterby ligger endast ett par hundra meter från stranden, omgiven av en underbar natur med härliga strövområden. Här finns också ett mindre raukområde, i vilken Jungfrun, Gotlands högsta rauk finns.

Under sommaren finns det vid hamnen restaurang med fullständiga rättigheter, kiosk och minigolf. Du finner även en fiskaffär ca 500 meter från stugbyn. Vid hamnen finns det goda badmöjligheter och sandstrand.

Närmaste livsmedelsaffär ligger ca 4 km från stugbyn. Du har även tillgång till poolen som ligger vid stugbyn. En vacker naturstig utgår från stugbyn och en motionsslinga kan också nås från stugbyn.

I stugbyn finns 12 stycken sex-bäddsstugor och några mindre campingstugor. Sex-bäddsstugorna är på 30 kvm och har pentry, allrum, två mindre sovrum med våningssängar samt dusch och toalettutrymme. I stugorna finns elvärme, öppen spis, elspis, kylskåp, micro, kaffebryggare, utemöbel och grill samt köksutrustning. Tvättstuga med torktumlare finns i servicebyggnaden på campingen. Hundar är tillåtna i stugbyn. Observera att alla stugor är rökfria!

Campingstugorna på 20 kvm har 4 bäddar i våningssängar. Stugorna är utrustade med varmt och kallt vatten, kokplatta, kylskåp, kaffebryggare och köksutrustning. Dusch och toalett finns i en servicebyggnad på campingen ca 50 meter från stugan. 

Campingstugan på 10 kvm har 4 bäddar i våningssängar. Stugan är utrustad med kokplatta, kylskåp, vattenkokare och viss köksutrustning. Diskmöjligheter, dusch och toalett finns i en servicebyggnad på campingen ca 50 meter från stugan.

Vi har dessutom campingplatser och tältplatser.

Läs mer på vår hemsida.

 

Logotype