Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Konservhuset

Perfekt utgångspunkt för utflykter på ön!

Kom och bo i den gamla Konservfabriken anno 1929!

 

FAMILJEFÖRETAG
Vi är ett litet familjedrivet företag som satsar på personligt bemötande och fantastisk service. Vi drev tidigare ett pensionat i stockholms skärgård, där ordnade vi konferenser, bröllop och fester samt under sommaren hotell- och restaurangverksamhet. 

HUSET
Kalkstenshuset byggdes som en konservfabrik kring år 1900 av en tysk, som även hade planer på att gräva kanaler likt Venedig ner till havet. Kanalerna hann påbörjas, men idén övergavs ganska snabbt - konserverfabriken blev det dock fart på. Specialiteten var kulformade morötter på burk. Låter som något exklusivt att duka upp i Historieätarna.

TRÄDGÅRDEN
8 000 kvm där kan ni spela kubb, badminton, fotboll, leka burken, sola eller grilla!

BOENDE
Våra 4 lägenheter är fullt möblerade och hyres veckovis. De har 1 - 4 sovrum med 2 riktiga sängar i vardera, fullt utrustade kök för den matlagningsälskande och badrum med dusch. Några har balkong/altan för grillning. Generösa vardagsrum för att familjen ska kunna umgås på kvällarna efter sol och bad. Alla lägenheter har wifi och sällskapsspel finns att låna då kaféet är öppet

KONST
Staffan är konstnär och har fyllt husets alla väggar med målningar och teckningar från tidigt sjuttiotal och framåt, det tillkommer hela tiden nya verk på väggarna och det går bra att lägga ett bud - om en har tur får en med sig ett alster hem! Hela huset är en konstutställning!

KALKBROTTET  *  KLÄTTRING  *  TENNIS  *  PAINTBALL  *  VOLLEYBALL * GOLF
Kalkbrottet ligger alldeles kristallklart och väntar på 20 minuters promenadavstånd, eller så cyklar ni hit för att bada. Äventyrscentret med aktiviteterna ovan ligger på 6 min promenad www.torsgardaventyr.se och golf kan ni spela på GOTSKA GK dit ni tar er med bil på 10 min! www.gotskagk.se 

MATBUTIK  *  HEMLEVERANS  *  APOTEK  * GRÖNSAKSBONDE
Vår granne Halner gård är grönsaksbonde med en liten gårdsbutik med ekologiskt grönt, ta med kontanter - tomaterna är helt fantastiska! 6 minuter med bil från huset finns WILLYS, ICA MAXI och COOP FORUM. COOP har även hemleverans 3 ggr varje vardag, efter beställning på deras hemsida på nätet. www.coop.se/Handla-online/. Apotek finns i samma byggnad som ICA MAXI och WILLYS.

KAFÉET
Inför sommaren 2018 söker vi någon som drömmer om att driva sommarkafé under 5 veckor. Hoppas kunna hålla öppet v 27-32. Lokalen kan hyras för privata tillställningar såsom middag eller fest. Ni kan anlita utomstående catering eller stå för maten själva.

HITTA HIT  *  BIL  *  BUSS  *  CYKEL
KONSERVHUSET ligger utmed väg 148 (Fårövägen). Det tar 9 minuter till flygplatsen och 10 minuter till Visby Österport. Buss nr 20 tar ungefär lika lång tid och busshållplats finns 1 minuts promenad från huset. Vill ni cykla så finns det en vacker gammal cykelväg in till Visby - ni behöver inte ta den stora vägen.

Sök KONSERVHUSET på Google Maps för exakt platsangivelse!

För busstidtabell buss nr 20 www.gotland.se/64588 
För cykeluthyrning www.gotland.net/sv/resor/cykla-pa-gotland-och-cykeluthyrning

BOKNING
Har ni funderingar, särskilda önskemål? Maila oss datum och antal gäster så kan vi säkert ordna allt, vi ser till att Er sommarvistelse hos oss på KONSERVHUSET blir perfekt! 

PRISER
Lågsäsong från 2950kr / vecka
Högsäsong från 3450 kr / vecka

Lediga veckor:

v25     v26     v27    v28    v29    v30   v31    v32    v33    v34

Kontakta oss för priser på boende under midsommarveckan & ALMEDALEN

VÄLKOMNA !

Ottil, Anna-Karin & Staffan

Logotype