Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Ire/Ihre Gård STF Vandrarhem

Ihre Gård ligger nära havet längs kustväg 149, tre mil norr om Visby. Finns café, butik, pool, tennis, hästar mm.

 

Ire/Ihre Gård STF Vandrarhem erbjuder vandrarhemsboende på norra Gotland nära Ihreviken som har en underbar badstrand. Ihreviken är ett av Gotlands bästa fiskeställen.

Gården drivs ekologiskt och är ett familjejordbruk med fåruppfödning och under våren föds flera hundra lammungar. Förutom lamm finns här också ett antal hästar, av olika raser, höns, myskänder, katter och en hund.

Vandrarhemmet består av åtta bulhus med tre rum i varje, cirka 17 kvm stora, med matlagningsmöjligheter på rummet, samt två mindre stugor och två servicebyggnader. I hyran ingår ej lakan, det måste man ta med själv, alternativt boka i förväg och hyra.

På gården finns även ett café med hembakat kaffebröd, saffranspannkaka, smörgåsar och luncher och under högsäsongen anordnas lammgrillning vissa kvällar. 

Här finns även en butik där vi säljer lammskinn, souvernirer mm. (OBS! Närmaste livsmedelsaffär ligger i Stenkyrka, 7 km fr gården mot Visby). I butiken ligger receptionen och där bokas och betalas också aktiviteter samt lammgrillning. Turridning och ponnyridning startar på midsommardagen och slutar i mitten på augusti.

För utförlig beskrivning se vår hemsida eller boka online.

Logotype
Våra kontaktuppgifter & öppettider
  • Telefon: 0498- 27 75 70 (kontor)
  • Mobil: 0498-22 48 20 (butik)
  • Besöksadress
  • Ihre Gård
  • 624 54 Lärbro