Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Hyrivisby.se - lägenhet & villa i Visby

Hyr i Visby har en villa samt 3 lägenheter för veckovis uthyrning under hela året. De är alla centralt belägna i Visby innanför stadsmuren. Lägenheterna är beläget tio meter från Best Western Strand Hotel och det andra huset ligger på Klinten, 100 meter innanför Dalmansporten och 50 meter ifrån kyrktrappan.


Villa Udden - Fristående hus på Klinten
Eget fristående hus med trädgård centralt beläget på Klinten innanför muren med 4-6 bäddar. En av Visbys förnämaste vyer att njuta av i fönster, balkong eller trädgård.

Huset har två våningar med två sovrum, två bäddar i varje, samt plats för ytterligare två bäddar i vardagsrummet om man behöver. Möjligheter till ytterligare extrabäddar finns vid begäran.

En mysig liten trädgård för grillning och eftermiddag/kvällssol. Grill och redskap finns på plats.
Två WC varav en i badrummet som är utrustat med badkar/dusch. Fullt fungerande kök med fönster mot trädgården. Ett oslagbart vardagsrum med ekparkett och fem stora fönster med utsikt över Visby Domkyrka och havet. Huset är i behov av renovering och därmed lite slitet men ändå fullt fungerande och med mycket charm.

Lakan och ett set med handdukar per person, slutstädning ingår.
Självhushåll.
Djur är välkomna.

Apoteket, lägenheter på Strandgatan
Mitt i stan, bara 30 sekunders promenad från Stora Torget eller havet, hittar du detta veckoboende. Tre plan med en uthyrningsdel på varje. Huset ligger centralt men ändå en bit bort från kvällslivets aktiviteter, granne med ett av Visbys äldsta medeltida packhus ”Gamla Apoteket”. Utsikten över vackra trädgårdar och stadens hustak är det som man slås av när man tittar ut genom husets fönster.

Ett stenkast bort har du också parken Almedalen och så klart havet som oavsett väder ger en härlig avkoppling för själen.

Huset ligger vägg i vägg med Best Western Strand Hotel där det finns möjlighet att köpa till frukost till ett reducerat pris. Eller varför inte nyttja Visbys enda relaxavdelning med pool, torr- och ångbastu gemensam för herrar och damer.

Förfrågan
Huset och lägenheterna bokas per vecka. Förfrågan kan göras via e-post till info@hyrivisby.se eller per telefon 0498-25 88 28. Efter bokning skickas bokningsbekräftelse inklusive betalningsunderlag.

Logotype