Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Hotell Toftagården

På Hotell Toftagården finns ett bekvämt hotell med 70 rum och moderna stugor utrustade med pentry och öppen spis. Här finns också pool och en restaurang som serverar gotländska specialiteter.

 

Toftagården erbjuder boende i hotell, lägenheter, stugor samt bed & breakfast. Och vill du unna dig en restaurangmåltid så lockar hotellet med de finaste gotländska läckerheter. Här finns också flera konferenslokaler av varierande storlek.

Hotellet har 70 rum som ligger i låga byggnader runt huvudbyggnaden. Givetvis är rummen utrustade med dusch/wc och kabel-tv. Många har dessutom telefon, egen solterrass eller gemensam uteplats. Här hittar Du också utomhuspool, bastu. Allt härligt inbäddat i den gotländska naturen, med stora strövområden och närheten till havet.

Toftagårdens stugor är modernt välutrustade med pentry och öppen spis. Det är både mysigt och bekvämt, nästan som hemma. Stugorna är ljusa och trivsamma och ligger i markplanet, många med egen terass i söder. Här finns bastu och utomhuspool. 

Bed & Breakfast (budgetrum) Enkel-/dubbelrum. Rökfria rum på övre plan med dusch/wc i korridoren (dusch- och WC-utrymmen i korridor). Frukost, lakan och handduk och slutstädning ingår. Rummen är små och enkelt utrustade. Dusch/wc finns i korridoren. Det är nära till gemensamt tv-rum. Lakan och handduk ingår i priset och ligger på sängen vid ankomst. Trådlöst fritt bredband. Frukost på Toftagårdens Restaurang ingår. Rökning ej tillåten. (Bokningsbara 1/5-30/9.)

Toftagårdens konferenslokaler är fullt utrustade och rymmer upp till 120 personer.

Logotype