Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Hotell Gute

Hotell Gute & Breda Blick

Hotell Gute är ett litet mysigt hotell i centrala Visby med 28 individuellt inredda rum. Trådlöst internet. Uppskattad frukostbuffé med hembakat bröd. På vårt systerhotell Breda Blick finns lägenheter, rum, konferenslokaler, trädgård och sommarcafé.

 

HOTELL GUTE erbjuder centralt boende i den unika medeltida staden Visby! Hotellet ligger innanför Ringmuren, nära Almedalen och kongresshallen Wisby Strand samt nära till muséer, butiker, kaféer och restauranger. Ett självklart val när ni ska besöka Gotland. Hotellet är trestjärnigt, fräscht och modernt, men med en gammaldags charm. Boka hotellrummet hos oss, och ni hamnar mitt i medeltida Visbys innerstad!

Rummen har personlig karaktär och är utrustade med dusch/wc, kabel-TV, radio, telefon, kylskåp och hårtork. Lobby och bar med fullständiga rättigheter och trevliga sällskapsutrymmen. Uppskattad frukostbuffé med hembakat bröd. Trådlöst internet. Gästdator utan kostnad för hotellets gäster. Alla utrymmen i hotellet kan nås via hiss.

Hotellet är inrett i två skilda stilar. Entré och rumsvåningarna är byggda och inredda i klassisk internationell stil. I reception, lobby, bar och matsal går temat i färgerna svart, vitt och ek, och materialen är sten och järn.

 

Logotype