Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Hemse Vandrarhem

hemse-vandrarhem-580.jpg
Året-runt-öppet vandrarhem som ligger centralt i Hemse och har totalt 29 bäddar fördelade på 2-7-bäddsrum. Från hotellet är det bara en dryg mil till närmaste havsbad i Ronehamn.


Välkommen till Hemse Vandrarhem! Här erbjuds ett prisvärt boende till dig som kan tänka dig att bo några mil ut på landet, Hemse ligger cirka fem mil söder om Visby.

Man bor centralt - härifrån är det nära till det mesta. Det finns bra restauranger, ett trivsamt café, flera butiker och affärer och en busstation i närheten. En simhall ligger 500 meter från vandrarhemmet. 

Det 50-talsinspirerade vandrarhemmet mitt på södra Gotland har sju rum, två gemensamma kök, tv-rum och matsal där gästerna kan äta sin mat.

Boka på booking.com där fyra av rummen finns med eller ring på 076-8555904. Det går även att maila på info@hemsevandrarhem.se.

Pris från 300 kr per natt. Sänglinne finns att hyra för 100 kr. Tvättmaskin finns att hyra för 30 kr. Städning av rummen kan beställas för 100 kr.

På Gotland är det aldrig långt till havet. När man bor i Hemse, mitt på ön, kan man lätt välja strand efter sol och vind, som kan växla en hel del trots att det är små avstånd. Då är det perfekt att bo på ett ställe där det är ungefär lika nära till både den södra, västra och östra kusten. Från hotellet är det bara en dryg mil till närmaste havsbad i Ronehamn. Är det dåligt badväder finns simhallen nära och det är bara fem mil till Visby.

Logotype
Våra kontaktuppgifter & öppettider
  • Mobil: 076-855 59 04
  • Besöksadress
  • Tingsåkergatan 4
  • 62350 Hemse