Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Fårö Kursgård

Boende i vandrarhem, stugor och rum med frukost-, lunch- och middagsservering. Anläggningen har moderna, välutrustade lokaler för konferenser, bröllop och årsdagar och ett stort utbud av aktiviteter.

 

Fårö kursgård ligger mitt på idylliska Fårö och ursprunget är ett beredskapsläger från andra världskriget. I början av 50-talet startade man  FBU-utbildning här och kursgården ägs idag av FBU (försvarsutbildarna). Med tiden har kursgården byggts ut, renoverats och moderniserats. Idag är det en tämligen stor och modern kursgård.

Vi erbjuder ett annorlunda och enkelt boende. Vi har stugor med självhushåll eller boende i familjerum; Bed & Breakfast. Familjerummen ligger i gamla militärbaracker, har egen ingång, rum med våningssängar och egen dusch och toalett. Är du gästen som söker ett boende med lite högre standard är vi inte stället för er.

Vi erbjuder våra gäster ett bra och enkelt boende till ett rimligt pris! Därmed får våra gäster mer pengar över till andra aktiviteter. Vi erbjuder inte Fårös högsta standard, men vi erbjuder ett glatt humör, trevlig personal och ett gott värdskap. Utan extra kostnad!

Våra boendealternativ:

Vandrarhem. Enkelrum eller tvåbäddsrum (våningssäng) med gemensam dusch och toalett ( endast för grupper, idrottsföreningar, konferenser ). Nedan kan du se våra tre vandrarhemsalternativ:

Bed & Breakfast. Familjerum med upp till fyra bäddar där alla rum har dusch och toalett, kylskåp samt egen ingång till varje rum. I priset ingår såklart frukost och sänglinne. Nedan kan du läsa om våra olika Bed & Breakfastalternativ:

Stugor. Alla våra stugor har pentry/kök samt dusch och toalett. Från två bäddar upp till sex bäddar. Nedan kan ni se våra olika stugalternativ.

Läs mer på vår hemsida.

 

Logotype