Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Ebbas Mat och Kaffe

Ebbas Mat & Kaffe ligger vid Sudersand. Vi serverar hembakat och hemlagat i rustik miljö. Fullständiga rättigheter. 10 varmrätter mellan 100-120 kr. och Fårös godaste latte. Öppet från första maj till sista september.


Ebbas Mat och Kaffe ligger på bekvämt avstånd från Fårös bästa stränder och utflyktsmål och granne med Ebbes, som har Fårös bästa shopping. Ett självklart stopp på utflykten eller på väg till eller från stranden.

En dagens rätt i värmen från öppna spisen? Eller en äkta saffranspannkaka på vår soliga uteplats? Ebbas har alltid något som passar, oavsett väderlek och smak. Vi serverar bland annat husmanskost, pasta, lasagne, matpajer, sallader, baguetter, soppa, thaicurry och hamburgertallrik, och förstås härliga bakverk till fika eller efterrätt.

Lokalerna och trädgården är lätt tillgängliga för rörelsehindrade. Lokalen har en handikappanpassad toalett, och det finns två p-platser för handikappade. Ute finns det lekplatser för barnen, med sandlåda, gungor och leksaker. Parkeringen har gott om plats för bilar och bussar.

Öppettider
Maj och september 11-16
Juni och augusti 10-18
Juli 10-19

Logotype