Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Clarion Hotel Wisby

Clarion Hotel Wisby är ett modernt fullservicehotell med en medeltida atmosfär perfekt beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 8 mötesrum, festvåning, Vinterträdgård och Eventtält. Flexibla lokaler tillsammans med god mat och passionerad personal ger många möjligheter för ditt möte, konferens, fest eller bröllop!


Hotellet har en unik atmosfär där gammalt möter nytt och många inredningsdetaljer vittnar om husets historia som går tillbaka till medeltiden. Med ett personligt bemötande, passionerad personal och en varm tillmötesgående atmosfär gör vi det yttersta för att din upplevelse hos oss ska bli den bästa någonsin. 

Vi erbjuder flexibla lösningar oavsett om ni är en stor eller en liten grupp och tack vare våra många lokaler har vi möjlighet att skräddarsy arrangemang utefter era önskemål. Kontakta oss gärna för mer detaljerad information om våra lokaler, menyer och aktiviteter. Nedan följer info om några av våra lokaler:

Spegelsalen
Spegelsalen är hotellets 140 kvm stora festvåning men också den plats där flertalet av Gotlands viktiga stormöten ägt rum genom åren. Lokalen är flexibel för flera olika typer av sittningar och precis som namnet antyder är det en storslagen salong med plats för upp till 150 konferensdeltagare i biosittning. Spegelsalen är perfekt för föresläsningar, middagar, bröllop och fest.

Erlanderska Rummet
Erlanderska Rummet är 70 kvadratmeteter och passar de flesta arrangemang och grupper. Erlanderska rummet erbjuder dessutom fantastisk utsikt över Visby och Strandgatan.

Hansarummet
Hansarummet är ett medeltida valvrum, rikt bemålat och med blyinfattade och målade fönster. Lokalen med den unika miljön lämpar sig utmärkt för privata sammankomster och lunchmöten.

Trappan
Uterummet Trappan, vår trädgård med eventtält för upp till 400 personer passar perfekt för din konferens, företagsfest, event eller mässa. Öppet sommartid.

Clarion Hotel Wisby erbjuder 212 hotellrum och flera olika rumstyper. Efter en lång dag vilar ni musklerna i härliga Selma City Spa Wisby med pool, bastu och spabehandlingar. Även här påminns man av hotellets historia då poolen omger en pelare från 1200-talet.

Upplev ”fun dining” i vår restaurang Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Här serveras en spännande meny med influenser från Manhattan i kombination med lokala gotländska smaker och råvaror.

Clarion Hotel Wisby: 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, trädgård, Selma City Spa Wisby och restaurang Kitchen & Table.

Välkomna!

Logotype