Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Bunge/Fårösund STF Vandrarhem

Välkommen till STF/Bunge Vandrarhem i Fårösund!

Från vandrarhemmet är det nära till Fårös raukar och den fascinerande Stenkusten med naturupplevelser som stannar i själen. Vandrarhemmet har fått STF:s utmärkelse "Årets kudde" och är öppet mars-oktober.


Vandrarhemmet ligger på norra Gotland, knappt två kilometer från Fårösund. Kulturen blomstrar och havet skymtar över skogen mot Ängeviken.

På Bunge Vandrarhem finns fyra vandrarhemslängor och två hus med 12 små studios med egen dusch och toalett samt kök. Totalt 43 rum med 113 sängplatser.

Våra vandrarhemsrum har 1-4 bäddar. Fräsch dusch och toalett i korridoren. Gästkök och allrum med TV, tvättstuga och bastu.

Frukostbuffé
Under högsäsong ingår frukostbuffé. Den serveras i restaurangen som också har öppet för grupper till lunch och middag. Här finns bar och reception. Festlokal och konferensmöjligheter, gärna grupper.

Aktiviteter
Närmaste granne är Bungemuseet, ett friluftsmuseum med gotländskt hantverk och historia. För de som är gillar att fiska så är fisket längs kusten på norra Gotland helt fantastiskt. För grupper ordnar vi gärna Gutniska Lekar – gotländsk femkamp.

Läs utförligare beskrivning på hemsidan eller boka online.

Logotype