Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Brukshotellet Roma

Brukshotell i Roma mitt på Gotland endast 20 min bilväg från Visby. Det är ett prisvärt alternativ för både privatgäster, idrottsklubbar och andra sällskap.

 

Bo billigt och bra, endast 15 minuter till Visby med bil eller 75m till busshållplatsen.

Brukshotellet ägs och drivs av Roma Idrottsförening.

Vi har 29 rum med totalt 60 bäddar, dusch och toalettutrymmen är belägna i korridorerna. I huset finns också kontor, reception, gästkök, dagrum samt samlingsrum för ca 50 personer. I gästköket finns mikrovågsugn, spis, frys och kylskåp, samt fullt utrustat med porslin o.dyl. Dagrummet erbjuder sittgrupp, TV, spel och böcker. Anläggningen har kostnadsfritt Wi-Fi.

Brukshotellet har ett lugnt läge ca 100 m från genomfarten i en lummig parkliknande omgivning. Inom gångavstånd finns såväl affärer som restauranger. Hotellet ligger i anslutning till Varplöse vattenpark, simhall och idrottsplats med träningsplaner för friidrott och bollsporter.

Du kan även koppla av i vår trädgård. Cykeluthyrning och ridning kan ordnas.

På promenadavstånd ligger Roma Kungsgård med ett brett kulturutbud som konstutställningar, konsthantverk och under sommartid ger Romateatern hyllade Shakespeareföreställningar. Roma Kyrka och Lövsta Landsbygdscentrum är andra intressanta utflyktsmål inom gång- eller cykelavstånd. Inom en 5 km radie finns flera ridskolor, museer, fornlämningar samt rika tillfällen till naturupplevelser.

Frukost ingår i priset.

Grupper kan även förbeställa måltider och ev. andra arrangemang.

Husdjur accepteras på begäran om möjlighet finns. Avgifter tillkommer.

Logotype