Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Breda Blick

Hotellet ligger underbart vackert vid Botaniska trädgården och består av två omsorgsfullt renoverade sekelskifteshus med allt från större sviter till enkelrum. God frukost, bredband, wifi och egen parkering.

 

Hotell Breda Blick består av två sekelskifteshus, belägna i Visby innerstad, strax intill Botaniska trädgården. Sommartid finns det inget boende i Visby som slår Breda Blick! Husen är omsorgsfullt renoverade och bjuder på allt från större sviter om två rum med kök till enkelrum. Inget rum är det andra likt vare sig till utformning eller möblemang. Här finns att välja på: kök/pentry, bubbelbad, kakelugn, veranda, balkong och en fantastisk utsikt. Breda Blick har en sekelskiftesstämning som man bara gläds åt. Alla rum/sviter håller god hotellstandard och har även bredbandsuppkoppling via kabel. Det finns även Wifi i båda husen.

Breda Blick har en stor härlig trädgård med flera sittgrupper. Här finns det möjlighet att sola på dagarna och grilla på kvällarna. Frukost serveras året runt på Café Breda Blick.

I Balders hus, som ligger på S:t Nikolaigränd 2, finns våra konferenslokaler och i Höders hus, med adress Tranhusgatan 33, finns matsal och sommarcafé.

Rummen har personlig karaktär och är utrustade med dusch/wc, kabel-TV, radio, telefon, kylskåp och hårtork. Lobby och bar med fullständiga rättigheter och trevliga sällskapsutrymmen. Uppskattad frukostbuffé med hembakat bröd.

Hotell Breda Blicks egen parkering ligger nedanför Höders hus. Vi har för tillfället ingen egen reception och saknar hiss.

Incheckning sker på Hotell Gute, Mellangatan 29.

 

Logotype