Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Gute-breda-blick-580.jpg
Bild: Petra Jonsson/arkiv

Två Visbyhotell byter ägare

Hotell Gute och Hotell Breda Blick i Visby har bytt ägare. Tidigare ägaren: "Det är som mina bebisar men det här är väldigt bra köpare och det känns bra."

Texten kommer från Helagotland.se.

Efter 26 år som hotellägare säljer Anna Forslund Hotell Gute och Hotell Breda Blick. De nya hotelldirektörerna är entreprenörerna Karin och Bo Gustafsson respektive Björn och Stefan Liljestrand. De två senare driver också Tott Hotell i Åre.

Det är visserligen lite blandade känslor att sälja men Anna Forslund är mer än nöjd med de nya ägarna.

– Visst är det tråkigt att sälja, jag känner ju att det är som mina bebisar men det här är väldigt bra köpare och det känns väldigt bra.

Tanken på att sälja har funnits under flera år allt eftersom pensionsåldern närmade sig, men det har tagit tid att låta det sjunka in och inte minst att hitta rätt köpare.

– Jag har ju uppnått pensionsålder och då får man ju börja fundera på att avsluta saker och ting och det tar lite tid att hitta någon bra som kan ta över.

På frågan om hon är orolig över att hotellen ska förändras mycket nu när hon inte är kvar i verksamheten, svarar hon:

– Det hoppas jag! Förhoppningsvis ska det hända grejer för jag har inte riktigt orkat hela vägen fram med mina ambitioner och känner att det här är folk som kan komma hela vägen fram.

Sysslolös blir hon dock inte. Anna Forslund är inte en person som trivs med att ligga på latsidan. Hon driver bland annat Kvarnboden i Lummelunda.

  • Av: Lillebi Eriksson/Helagotland.se
  • Publicerad 2017-02-21, 15:49

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons