Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Kneippbyn-580.jpg

Kneippbyn Resort storsatsar

Lagom till sommaren 2019 ska Kneippbyn Resort söder om Visby vara en av Sveriges främsta sommar-resorts. Totalt investeras 60 miljoner kronor i renovering och nybyggnation.

På boendesidan kommer de flesta befintliga campingstugor, lägenheter och hotell på Kneippbyn att renoveras för att möta gästernas krav på ökad standard och kvalitet, och det kommer också att nyinvesteras i allt från enklare bed & breakfast till toppmoderna stugor och hotellstudios. Totalt beräknas den 3-åriga investeringsplanen tillföra ca 250 nya bäddar till de 700 bäddar Kneippbyn erbjuder idag.

På campingen planeras bland annat för nya lekplatser, utegym och en badbassäng och i nöjesparkerna är målsättningen att kunna presentera en ny attraktion varje år de kommande tre åren. 2016 års nyhet är berg- och dalbanan Tiger Ride, Kneippbyns största enskilda satsning hittills. Dessutom kommer poolanläggningen att få ett nytt värmesystem som ska ge behagliga badtemperaturer även när sommarvärmen dröjer.

– Nu börjar arbetet med att rekrytera ca 200 medarbetare till sommaren 2016. Jag ser fram emot att leda vår duktiga personal och jag har ambitionen att Kneippbyn ska bli en av Sveriges bästa sommar-resorts, säger Kneippbyns vd och ägare Bobbo Werkelin i ett pressmeddelande.

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons