Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

15 FEBRUARI, 2018

TIPS Så hittar du ditt boende på Almedalsveckan

Bo i en lägenhet mitt i smeten, i tält, sov i en skolsal eller hyr ett hus på landet. Här ger vi tips på hur du lättast hittar din bostad under Almedalsveckan.

18 JANUARI, 2018

De följde sin Gotlandsdröm

För ett år sedan följde familjen Redmo sin dröm och flyttade från Blekinge till Gotland.

17 JANUARI, 2018

Snart öppnar ett nytt hotell i När

Snart har Charlotte och Lars Criwall gått i mål med bygget av Strandakar Hotell & Restaurang i När. I februari öppnar bistron och till sommaren kommer hotellet och restaurangen att stå klar.

24 JULI, 2017

Nytt bed and breakfast i Tingstäde

När Jill Harrysson fick nys om att det gamla järnvägshotellet i Tingstäde var till salu sa hon upp sig från jobbet som projektledare i Stockholm. Hon hade länge gått i tankarna att starta något eget, och längtade till en lugnare omgivning.

9 MAJ, 2017

Ljugarns semesterby expanderar

Ljugarns semesterby och camping expanderar. Tio nya stugor står inom kort klara och till hösten ska ytterligare sju stugor byggas. "Vi ökar kapaciteten med nästan 100 nya bäddar", säger Johan Bergner.

13 MARS, 2017

Grå Gåsen-ägare tar över Björklunda

Håkan och Maria Ahlsten, som driver Grå Gåsen i Burgsvik, har köpt Pensionat Björklunda i Öja. "Det behövs fler boendeplatser för folk som vill besöka Storsudret", säger Maria Ahlsten.

21 FEBRUARI, 2017

Två Visbyhotell byter ägare

Hotell Gute och Hotell Breda Blick i Visby har bytt ägare. Tidigare ägaren: "Det är som mina bebisar men det här är väldigt bra köpare och det känns bra."

21 FEBRUARI, 2017

Storsatsning i Tofta

Tofta camping, med stugor, beach club, restaurang och mataffär, har bytt ägare. De nya ägarna har stora planer.

6 FEBRUARI, 2017

Gotland var hett 2016

Gotland var den region i landet där de kommersiella gästnätterna ökade mest under 2016. Det visar ny statistik från SCB/Tillväxtverket.

2 JANUARI, 2017

Gotländsk lyxbunker blev tvåa i engelsk tidning

En av världens mest ansedda designtidningar, den engelska arkitekt- och designtidningen Wallpaper, har listat ett gotländskt hus som ett av 2016 års mest väldesignade hus.

27 DECEMBER, 2016

Se film på den magiska Gotlandsgården

Den unika gården i Fole är till salu för 10 miljoner kronor. Huset ägdes en gång av filmregissören Max von Sydow och renoverades då till toppskick. Se film och bilder på gården här!

5 DECEMBER, 2016

Lörje gård blir resort

Ivar Algvere har tidigare varit på Lörje gård som barn och kolloledare, och sedan oktober är han ny ägare till gården, som nu ska bli en resort.

21 NOVEMBER, 2016

De är nya hotelldirektörer i Visby

Små och många enheter är parollen för de nya hotelldirektörerna Victoria och Johanna, som tar över flera hotell i Visby - och fler lär det bli.

18 NOVEMBER, 2016

Gotländskt hotell utsett till ett av världens bästa

Det är brittiska Town & Country magazine som listat de 83 bästa hotellen jorden runt. Sverige uppmärksammas för Stelor i Västergarn och Ett hem i Stockholm.

17 OKTOBER, 2016

Nystart för Tott Hotell

Ny operatör, ny hotelldirektör och nytt namn på hotellet. Det är mycket på gång på Tott Hotell!

1 AUGUSTI, 2016

En hängande måne i Visby Strandby

Det klotformade tältet väcker nyfikenhet. Det är upphissat några meter från marken i ett träd mitt på campingplatsen. "The Hanging Moon" är designat av engelsmannen Rufus Martin och Visby Strandby är hans första köpande kund.

7 APRIL, 2016

Sudersand Resort prisades på campinggala

Sudersand Resort på Fårö har utsetts till Årets innovatör i campingbranschen. Priset delades i veckan ut av SCR Svensk Camping vid branschens årskonferens i Mora.

7 MARS, 2016

Speedwaybana blir medeltidscamping

Den gamla speedwaybanan vid Galgberget blir camping under Medeltidsveckan.

20 JANUARI, 2016

Högt tryck på att semestra på Gotland

Trots att det bara är januari så är trycket på att semestra på Gotland högre än någonsin.

7 JANUARI, 2016

Gotlandshem bygger i Slite

Det finns en ambition från Region Gotland och Gotlandshem att satsa på Slite. Slite Utveckling undersöker nu intresset för att hyra lägenhet i Slite. När intresset är tillräckligt stort startar processen. Se ritningar på idéförslagen!

Annons
Annons
Annons