Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Cyke-580-Foto-Jonas-Henning.jpg
Bild: Privat

Sliteföretag nominerat till Stora Turismpriset

Gotland Sports Academy, som jobbar med att göra Slite och norra Gotland till en destination för sport, hälsa och aktiv fritid, är Gotlands kandidat till Stora Turismpriset 2017.

Alla län i Sverige har möjlighet att nominera en kandidat till den nationella utmärkelsen Stora Turismpriset. Inspiration Gotland har uppdraget att ta fram en gotländsk representant, och valet har i år fallit på Gotland Sports Academy. Gotland Sports Academy har enligt Inspiration Gotland bidragit till att skapa nya reseanledningar och etablera Slite som en destination för sport, hälsa och aktiv fritid. Gotland Sports Academy står bland annat bakom arbetet med den nya cykelparken utanför Slite.

– Satsningarna i Slite breddar Gotlands möjligheter att attrahera nya kundgrupper året runt. Gotland Sports Academy har hittat nya vägar att bygga vidare på Slites idrottstradition. Bolaget är dessutom spindel i nätet i en bred samverkan med övriga aktörer i området, säger Ola Mattsson, vd för Inspiration Gotland.

2016 stod Gotlands Museum som vinnare av Stora Turismpriset. I december vet vi om vi får en gotländsk vinnare även i år.

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons