Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Gåsens Björklunda Bed & Breakfast

Nu öppnar Björklunda B&B igen! Varmt välkomna till ”Gåsens Björklunda B&B”.


Vi, Maria och Håkan Ahlsten, har nyligen förvärvat denna boendeanläggning på Storsudret, som ett bra komplement till dig som vill välja ett fräscht, lite enklare boende under din vistelse här!

Vi räknar med att öppna för säsongen i maj 2017, då vi ska vara färdiga med uppfräschning och blivit lite varma i kläderna.

Björklunda har sedan ett halvt sekel varit en omtyckt träffpunkt på södra Gotland. Anläggningen som innehåller rum och restaurang skapades 1946 av makarna Lindbom.
 
Här bor ni i väl inredda rum med dubbelsäng eller enkelsäng. Vill ni bo fler tillsammans har vi även lägenheter med självhushåll eller vandrarhem. Oavsett vilket val ni gör så sover ni gott.

Sängarna i enkel- och dubbelrum är nybäddade och handdukarna hänger på plats när ni checkar in. I priset ingår lakan, städning, toalett och dusch på rummet samt frukost i matsalen.

Väljer ni lägenhet får ni ert egna kök där ni lagar mat själva. För dig med enklare krav är vårt vandrarhem alternativet, med del i kök och gemensamma utrymmen.

I vår restaurang finns mat mot beställning. Sommartid har vi vår servering öppen med lättare mat och gott kaffe och bullar. För finare dining rekommenderar vi såklart vår andra anläggning Grå Gåsen, www.gragasen.se   och Gåsens lada, men det finns också flera andra fina ställen på Sudret att äta på.

Vill du fira bröllop eller ha en fest eller konferens på Gåsens Björklunda Bed & Breakfast? Välkommen att diskutera med oss, så kan vi berätta om lokaler, bäddar, utrustning, måltider och arrangemang. Ingenting är omöjligt!

Maria och Håkan med personal

(Läs mer på vår hemsida, inte uppdaterad ännu, men vi nås alltid på
mobiltelefon 070 588 3961, och även på mailen info@bjorklundabb.se)

Logotype