Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Kulinarisk-middag-580.jpg

Ät gott på Gotland!

På Gotland finns alla möjligheter att äta gott. Inte mindre än 17 gotländska restauranger finns med i restaurangbibeln White Guide 2017 och runtom på ön finns mysiga gårdsbutiker där du kan köpa råvaror av hög kvalitet direkt från producenten.

Om du gillar att gå ut och äta så lär Gotland inte göra dig besviken. Visby är en restaurangtät stad, och till skillnad från vad många kanske tror så håller ett stort antal krogar öppet året runt. Även på den gotländska landsbygden finns en hel del kulinariska pärlor att upptäcka.
Hitta restauranger på Gotland

Även caféerna ligger tätt, både i Visby och på övriga Gotland. Här finns allt från moderna fik med riktigt god latte och surdegsbakat bröd på menyn till små, hemtrevliga caféer som serverar hembakade bullar och den klassiska saffranspannkakan med salmbärssylt och grädde.
Hitta caféer på Gotland

Om du vill laga din egen mat rekommenderar vi ett besök i någon av Gotlands många gårdsbutiker, där du kan handla kött, grönsaker, bär, kryddor och delikatesser direkt från öns bönder. Färskare än så blir det inte!
Hitta gårdsbutiker på Gotland
Gotländska recept

  • Senast ändrad 2017-04-24, 13:45

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Annons
Annons
Annons