Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Arets-kock-580.jpg
Årets kock 2017, Johan Backeus. Bild: Madeleine Landley

Årets kock gör gästspel i Ljugarn

För fjärde året i rad anordnas i sommar "Kockarnas kväll" på Pighuset Tapas och Cava i Ljugarn. Johan Backeus, Årets kock 2017, är en av kockarna som står för maten denna kväll.

Den 1 juli anordnar Pighuset Tapas och Cava i Ljugarn en specialkväll tillsammans med Johan Backeus (Årets kock 2017), Jimmi Eriksson (Årets kock 2016) samt Sara Aasum Hultberg (Årets konditor 2014).

– Vi är jätteglada över att kunna erbjuda ett event med stjärnkockar i år igen. Sedan 2014 har vi anordnat Kockarnas kväll som verkligen har blivit ett otroligt uppskattat event. Det är roligt att Sveriges stora kocknamn vill komma och köra gästspel på vår lilla restaurang här i Ljugarn, säger restaurangens ägare Elin Bergner och Jakob Tholsby i ett pressmeddelande.

Pinchos och cava kommer att stå i centrum den här kvällen, och alla gäster kommer att sitta vid så kallade community tables, vilket innebär att olika sällskap delar större bord med varandra.

– Community tables skapar en skön stämning, säger Elin. Det blir en mer avslappnad atmosfär och gästerna får möjligheten att prata med varandra på ett enklare sätt.

Kockarnas kväll brukar vara populärt och antalet platser är begränsat. För dem som inte får en plats kommer Pighuset att upprätta en reservlista.

 

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons