Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

21 FEBRUARI, 2018

Flera nya restauranger i Visby till sommaren

Det kommer att finnas en hel rad nya restauranger i Visby innerstad att testa lagom till sommaren.

16 FEBRUARI, 2018

De tar över Breda Blick i Visby innerstad

Nu är det klart att det kommer bli både restaurang- och kaféverksamhet i lokalerna i Visby innerstad. "Vill väcka en slumrande pärla till liv igen", säger Lars Nisser.

13 FEBRUARI, 2018

Högt gästbetyg: Lilla Bjers är Sveriges bästa restaurang

Gästerna tycker att Lilla Bjers gårdskrog i Västerhejde är Sveriges bästa restaurang. På måndagskvällen vann gårdskrogen ett fint pris som baseras på gästernas omdömen och betyg.

13 FEBRUARI, 2018

Klassisk Hemserestaurang öppnar i ny regi

På självaste alla hjärtans dag den 14 februari slår gamla Redners i Hemse upp portarna i ny regi.

7 FEBRUARI, 2018

16 gotländska krogar i White guide

Varje år listar erkända White guide Sveriges 600 bästa restauranger - och 16 av dem hittar du på Gotland. En gotländsk krog fick däremot lämna listan.

29 JANUARI, 2018

Gotland gastronomy - en långhelg fylld med mat och dryck

Mellan den 26-29 april kommer mat- och dryckesfestivalen Gotland gastronomy att äga rum. "Vi är ju kända för våra fina produkter".

26 JANUARI, 2018

LISTA: Här kan du fika och äta i vinter

Utflyktskorg i all ära, men ibland vill man bara slå sig ner vid ett bord och bli serverad. För den som tror att de flesta fik och restauranger bara håller öppet mellan juni till augusti, kan vi säga: det stämmer inte. Häng med på en mumsig turné på den gotländska landsbygden!

10 JANUARI, 2018

Här är Visbyrestaurangerna som håller vinteröppet

Så här i början av året passar en del av Visbys restauranger på att stänga för semester, men trots det finns det en lång rad öppna restauranger att välja mellan. Här ser du hela listan!

9 JANUARI, 2018

Han ska driva restaurangen på Furillen

Från och med i sommar kommer Fabriken Furillens restaurang att drivas av ett känt namn inom den gotländska restaurangvärlden.

18 DECEMBER, 2017

Visbykrogarna som har öppet i jul och nyår

Vi har sammanställt en lista på restauranger och kaféer som har öppet i jul och nyår i Visby. Spana in listan - välj och vraka bland Visbys trevliga krogar och kaféer!

11 DECEMBER, 2017

Starta året med ett "kaffikalas"

Den första dagen på året är det dags för ett hejdundrande ?kaffikalas? på Bottarvegården. Sedan drygt tio år tillbaka bullas det upp rejält med gofika.

21 NOVEMBER, 2017

De tar över Café Skolhuset i Östergarn

Den andra december öppnar Café skolhuset i Östergarn i ny regi.

1 NOVEMBER, 2017

De har öppnat Kafé två tanter

Arita Werkelin och Heli Laakso springer in och ut med plåtar ur det ugns-varma köket i det lilla kafét på Storgatan i Slite. Klockan är tio i nio på morgonen. Om tio minuter är det premiär för deras livs stora satsning: Kafé två tanter.

30 OKTOBER, 2017

Tre dagars tryffelfrossa

Tryffel-after-work, tryffeljakt med hund, brunch, luncher, seminarier, gastronomisk middag och marknad. Den 17 till 19 november är det dags för Gotlands Tryffelfestival.

17 OKTOBER, 2017

Så mycket bättre-kvällar på Grå Gåsen

På lördag börjar en ny säsong av det stjärnspäckade programmet "Så mycket bättre". Håkan och Maria Ahlsten vid Grå Gåsen i Burgsvik storsatsar som vanligt med tv-kvällar på pensionatet där det populära tv-programmet spelades in i början av juni. Har man tur kan det bli besök av någon av artisterna.

20 SEPTEMBER, 2017

Gotländskt på faten i Hejde

Det är inget hinder att starta en restaurang som ligger mitt på den gotländska landsbygden bland åkrar och lantgårdar. Det är Elise Nilsson och Martin Eliasson bevis på, som startade Ekens restaurang i Hejde somras.

18 SEPTEMBER, 2017

Så här blir årets ölfestival

Den 3 november arrangeras för tredje gången ölfestivalen på Wisby Strand. Samtidigt är det klart att man för första gången tar in vinutställare.

22 AUGUSTI, 2017

Minisaluhall med fokus på kvalitet

Det var 2011 som bröderna Simon, Peder och Jens Jessens slog upp portarna till Familjen Jessens saluhall och bar. Ett familjeföretag där man brinner för god mat.

22 AUGUSTI, 2017

Sylvis döttrar gillar att baka

I över 20 år har det hemtrevliga bageriet Sylvis döttrar berikat mångas besök på Fårö. Här bakas allt från Gotlandslimpa och surdegsbröd till den omåttligt populära vaniljvetesnurran.

18 AUGUSTI, 2017

Smårätter på Systemet

Systemet är Visbys nya innerstadskrog, avsedd för dig som spontant vill slinka in för en liten bit mat och något att svalka strupen med. På menyn står smårätter med smak från hela världen.

Annons
Annons
Annons