Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Astu Stompers Line Dance

Astu-ny-580.jpg
Kom och dansa med oss! Vi är en ideell linedance-förening som driver kursverksamhet i Visby i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.


Under vår- och hösttermin har vi kursverksamhet med 3 kurser per vecka i olika svårighetsgrader och under kursterminen ges även tillfällen till extra dansträningar för att få danserna att sätta sig i muskelminnet. Vår kurslokal ligger i Guteskolan på Broväg 8 i Visby.

Linedance är en mycket allsidig dansform med influenser från bl.a. cha-cha, polka, vals, hiphop m.m. Många förknippar linedance med country­musik och där är ursprunget. Idag dansar vi för­utom till countrymusik även till pop, rock, latin, R&B, irländskt, ja, nästan allt som spelas på radio. Linedance kan dansas på alla nivåer, från anspråks­lös fritidsaktivitet till tävlingsdans.

Utbudet Våren 2017

Uppstart
Dans i vår nya lokal, Guteskolans gymnasium
När: Onsdag 18 januari kl. 18:00-20:00

Grundkurs Fortsättning
Här lär vi ut grunderna i linedance. För dig som aldrig har dansat linedance förut eller som dansat lite tidigare. Inga förkunskaper krävs.
Kursstart: 24 januari
Kursdag: Tisdag
Tid: 18.30-20.00, 1 tim 30 min, 13 tillfällen

Fortsättning I
Kursen vänder sig till dig som har dansat linedance minst 2 terminer och för dig som dansat på denna nivå tidigare men inte känner dig redo att gå vidare till Fortsättning II.
Kursstart: 25 januari
Kursdag: Onsdag
Tid: 18.30-20.00, 1 tim 30 min, 13 tillfällen

Fortsättning II
Den här kursen passar de flesta som hänger med bra och vill ta ytterligare ett steg upp eller dansat på denna nivå tidigare. Vi dansar i ett högre tempo. Vi blandar nya danser med gamla beprövade danser i olika dansnivåer.
Kursstart: 23 januari
Kursdag: Måndag
Tid: 18.30 – 20.00, 1 tim 30 min, 13 tillfällen

Höstterminen 2017 startar i början av september.

Logotype