Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Allt om glädjens hus Visby

Fem mysiga lägenheter med hög standard för uthyrning, en året runt- och fyra för dygnsuthyrning. En vindsvåning där du har underbar utsikt över stad och hav. Nära till hamnen och innerstaden.

 

Allt om glädjens hus. Huset består av 5 lägenheter, 1 året runt- och 4 för dygnsuthyrning. 

Vill du bo med havet som tavla varje dag så är det vår fina vindsvåning du ska hyra. Den har öppen planlösning, kök, soffa, sovrum allt i ett. Köket har den utrustning som behövs och lite till så som espressomaskin, ismaskin och kamin. I glasverandan både äter du och njuter av solnedgången. Badrummet har jacuzzi och ångbastu/dusch. Här finns också en tacksamhetsdusch installerad (tacksamhetsdusch = låta tacksamheten skölja genom kropp och själ). 

Lägenhet nr 1 har två enkelsängar som kan sättas ihop till en dubbelsäng, pentry, dusch och wc, tv, dvd och bredband.

Lägenhet nr 2 är en nyrenoverad 3 rumslägenhet identisk med lägenhet nr 4, bara lite annorlunda inredning.

Lägenhet nr 3 har två enkelsängar som kan sättas ihop till en dubbelsäng och här har du även havsutsikt från sängen. I övrigt är nr 1 och 3 väldigt lika förutom att de ligger på olika plan.

Lägenhet nr 4 är en ljus trerumslägenhet, med vackert ljusinsläpp från väster och söder. Lägenheten är belägen på plan 2. Lägenheten har 4 sängplatser, välutrustat kök, stort härligt vardagsrum att mötas i samt stort badrum med både badkar och dusch, tvättmaskin. Även denna lägenhet erbjuder havsutsikt från ett stort burspråk.

Lägenhet nr 5 har öppen planlösning med ett stort kök och matplats i en glasveranda, ismaskin, espressomaskin, kamin, stor dubbelsäng, soffa, platt-tv, dvd och stereo. Badrummet har jacuzzi ångbastu/dusch och tvättmaskin. Havsutsikt från toaletten.

Till alla lägenheter i huset finns en gemensam balkong på plan 2 med havsutsikt och vy över stad och hamn. Så har du en ljuvlig trädgård där alla som bor i huset har del i. Där kan du njuta av blomster och porlande vatten och också grilla en matbit om du känner för det.

Nytt för i år Lägenhet Bredgatan är en ljus etagelägenhet på 96 kvm med balkong och havsutsikt. Lägenheten är utrustad med 2 badrum och 5 sängplatser.

Läs mer på vår hemsida om alla våra lägenheter.

Se även: http://gotland.net/annorlunda-boende-huset-i-muren

Vi önskar er ett fint boende hos oss och Välkomna!

Familjen Lindahl

Logotype