Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Alldeles nytt - Gotlandshuset vid Ekstakusten nära Djupvik

Stort, nybyggt och nyinrett vitt stenhus med väldigt skön rekreativ stämning och fantastiskt ljus.


Huset är alldeles nytt, 2015. Det finns plats för sju- åtta personer (tre-våningsängens övre slaf kräver smidig person) och huset har en yta på 110 kvadratmeter. Stort fönsterparti mot skogsdunge med ljus från havet mellan trädstammarna. Stort skönt trädäck med eftermiddagssol och plats för eftermiddagshäng och grillning.

Underbart stort kök/vardagsrum högt i tak, med vit träpanel från vägg till tak, möbelsnickrade garderober, säng och dörrar, samt en kamin. Rummet fungerar väldigt bra för produkt- och miljöfotografering, med välanpassat ljus och rymd i rummet.

Stort härligt badrum med skön rymlig dusch, plats för fler vid handfatet och tvättmaskin. Två sovrum med dubbel-DUX hotellsängar och ett rum med robust trevåningssäng och en 1,20-säng. Allt är helt nytt, med mycket tanke på detaljer och enkelt stilfullt inrett. Plats för 8 att äta vid rymligt matbord, kan dukas för 12.

Beläget kontemplativt och mycket lugnt vid Ekstakustens naturreservat, med utsikt över Stora och Lilla Karlsö.  Nära till restaurangen i Djupvik, med förstklassig mat, dryck och storslagen utsikt.

Huset är så nytt att entré och trädgård ännu inte är helt iordningställt, men fullt brukbar.
 
Uthyres till privatpersoner (med barn från 6 år), partier, företag, fotografer och pr-byråer.


Välkomna hälsar Charlotta Dahlberg och Fredrik du Rietz!

Logotype
Våra kontaktuppgifter & öppettider
  • Mobil: Charlotta Dahlberg 073-7755099, Fredrik du Rietz 070-2670723