Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

1 alldeles unik Pärla i Visby innerstad

Unik och charmig medeltidsvåning med väldigt skön rekreativ stämning.


Denna lägenhet ligger faktisk i det hus som är mest centralt placerat i Visby innerstad. Lägenheten är nyrenoverad och har en exklusiv och samtidigt lugn och skön stämning. Lägenheten innehåller olika epoker från 1300-talet fram till nutid. Huset är k-märkt både invändigt och utvändigt.

Det finns plats för upp till 9 personer och lägenheten har en yta på 115 kvadratmeter. Den passar också fint till färre personer.

Lägenheten består av ett underbart stort kök/vardagsrum på hela 40 kvadratmeter med högpaneler, handbyggt nytt kök i valnöt och öppen spis. Öppen planlösning. Stort nytt härligt badrum med träbadkar i teak och spabubblor. Separat gästtoalett med handfat. Eventuellt tillgång till extra nytt badrum efter önskemål. Stort barockrum från 1600-talet med bjälkar i taket och inbyggt 1600-talsväggskåp. Separat ljust sovrum med djupa medeltida fönsternischer.

Kvällssol i kök/vardagsrum med liten fin havsutsikt.

Unik charm och många fina detaljer. Nära Stora torget och omgivet av de bästa restauranger som staden har att erbjuda, men ändå en lugn oas mitt i hjärtat av Visby. Få minuters gångavstånd till Almedalen.

Trädgård ingår inte.

Uthyres under Almedalsveckan till partier, företag, pr-byråer och liknande. Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår.

Uthyres även i sommarveckorna till skötsamma personer/familjer. Då ingår inte sängkläder, handdukar och slutstädning.

Härlig sommar!

Logotype
Våra kontaktuppgifter & öppettider
  • Mobil: 076 013 12 12
  • Besöksadress
  • Södra Kyrkogatan 5
  • 621 56 Visby